2018-04-29 429 views
港人睇港字~  點餐用水筆圈,夠環保,我鐘意~一坐低,即叫個招牌既鮑汁炆花膠同手打墨魚餅食開地道野既人當然識叫多個蒜辣雞亦尖食味道蒜辣岩岩好,軟滑仲好腍回食率係95% 如果餐牌有得揀埋多辣就再正啦~始終食雞亦尖都係越辣越過癮~多汁爽口入晒味,膠質豐厚唔油膩有膽識既人就造就左特式~30蚊,有人整好既晒、送擺埋係你面前,咁都唔食真係走寶啦!!至少有三塊大大塊,一個女仔齋食花膠都飽足成日啦~認真睇到功夫十足啦~你估真係獨食難肥咩,下一次唔叫一大班人番來食真對唔住自己嬲嬲地,竟然唔記得影手打墨魚餅... 真係堅好食,整得又彈牙又香,為左張相~一定要再食多十萬次!!我仲特特畫左幅靚畫係收銀附近塊板既左下角,係女仔食野樣~因為我哩個post去食既人記得過去望兩眼~其實我仲叫左個外賣番歸比家弟食日式豬軟骨+日式叉燒飯$42,配凍檸樂+$4由深水番屋企要30分鐘,一打開個飯盒,d叉燒同豬軟骨多到呢3、4大舊豬軟骨、成5、6塊大叉燒,食到一個大男孩都話飽到上心口豬軟骨又軟又入味,同日式餐廳比,日本真係輸9條街至於叉燒個味其實同豬軟骨個味係一樣,因為係同一個汁,如果可以再切薄d就再開心d~番到屋企個飯仲暖

港人睇港字~  點餐用水筆圈,夠環保,我鐘意~

一坐低,即叫個招牌既鮑汁炆花膠同手打墨魚餅
食開地道野既人當然識叫多個蒜辣雞亦尖食味道
蒜辣雞亦尖
蒜辣岩岩好,軟滑仲好腍

回食率係95% 如果餐牌有得揀埋多辣就再正啦~
始終食雞亦尖都係越辣越過癮~
鮑汁炆花膠

多汁爽口入晒味,膠質豐厚唔油膩

有膽識既人就造就左特式~
至少有三塊大大塊,一個女仔齋食花膠都飽足成日啦~
認真睇到功夫十足啦~
你估真係獨食難肥咩,下一次唔叫一大班人番來食真對唔住自己

其實我仲叫左個外賣番歸比家弟食
日式豬軟骨+日式叉燒飯$42,配凍檸樂+$4
由深水番屋企要30分鐘,
一打開個飯盒,d叉燒同豬軟骨多到呢
豬軟骨又軟又入味,同日式餐廳比,日本真係輸9條街
番到屋企個飯仲暖,最重要係d冰都仲有(雖然哩句我知同間餐廳無咩大關係)
至少,好影響我對哩間野既印象,係變得更好既印象
Other Info. : BTW,除左d野好食,今日收銀個靚仔勁型,又好禮貌,認真做野既男人真係特別吸引~
2018-04-29
$40 (Dinner)
蒜辣雞亦尖
鮑汁炆花膠