2018-08-11 41 views
今日同阿姐佢地出左尖沙咀開會!開完話食飯都真係諗唔到去邊食...道道都咁多人!行行下入左酒吧街!見到616 午餐咁抵食!唔係唔試呀?入座都算多人!睇黎都幾多人識貨!我地3個人叫左3樣黎 share 食!牛四寶湯飯 / 芝士紅燒牛肉麵 / 香煎吊龍扒!野飲叫左 洛神玫瑰 同 烏梅汁!仲有得送甜品 菊花冰粉!牛四寶湯飯我本來以為係 4樣牛不同既部位或者內臟!原來係蔬菜/豬肉/牛肉!雖然同個名好唔同,但湯底都算清甜!豬肉老左 🤣 似煲湯豬肉大大件(仲唔係廢話 🤣,即係滾湯既唔會咁老既 😎 牛肉都好大件,但淋好多!可能整法唔同!芝士紅燒牛肉麵,本來以為有芝士會好滯,但又出奇地夾!紅燒湯底好正!麵亦好爽!牛肉好淋!香煎吊龍扒冇得叫幾成熟 🤣🤣🤣 但都幾好!出黎大概7成左右!牛味勁濃!呢個價錢堅超值!自家制既野飲唔甜 👍🏻👍🏻 菊花冰粉我個人認為係大菜糕 🤣 整體講都算唔錯!最值得開心係個價錢!加埋菜每人都唔駛 70蚊!尖沙咀喎 😋

自家制既野飲唔甜 👍🏻👍🏻 菊花冰粉我個人認為係大菜糕 🤣

2018-08-08
$70 (Lunch)