2024-07-04 1776 views
任飲任食雞煲打邊爐香港越嚟越多,但CP值高又好食嘅真心唔多~ 雞煲:雞嫩口唔硬好入味,我哋有加大腸,啲大腸都好入味,唔會好似其他地方啲味道分開哂咁~ 打邊爐:我哋揀左花膠雞湯做湯底,湯底好好味,打邊爐嘅食物質素,海鮮拼盤嘅海鮮都好新鮮新出嘅「牛魔王拼盤」 有牛小排、封門柳、牛胸爽、一口牛、黑栢葉和漿爆瀨尿牛丸( 特別封門柳和漿爆瀨尿牛丸) 白鱔片同龍躉片都係任食,好味仲有即炸響玲最好食😂 放上枱仲有啲熱,浸一下湯即食真係正任飲任食都係$278/人加一,座位又唔會好迫,全場都係卡位,我哋6個人都可以坐卡位感想:喺香港任飲任食真係有market,呢個價錢+呢個質素 P.S. 老闆間唔中都有過嚟吹下水,問我哋啲嘢得唔得❤️ 有心做一定有生意返👍🏻 朋友聚會呢度真係幾好, 有機會都會再嚟食🥰

( 特別封門柳和漿爆瀨尿牛丸
) 白鱔片同龍躉片都係任食,好味
仲有即炸響玲
最好食😂 放上枱仲有啲熱,浸一下湯即食真係正

感想:喺香港任飲任食真係有market,呢個價錢+呢個質素

🥰
牛魔王拼盤