週末去左尖沙咀約個friend介紹咗How to Live Well。聽個名覺得好特別,去到發現係間難得令我有驚喜既餐廳💕星期五雖然好多人但係佢哋嘅服務人員好友善又專業,一直笑容滿面接待客人,唔同有啲好趕時間咁,呢樣值得俾五粒星⭐️菜單都好多選擇,好多嘢都想試!驚食唔晒,所以簡單揀咗幾款試吓先!好食以後一定會返嚟encore😋首先嗌咗杯嘢飲🍹勁多選擇!難得有我最鍾意嘅菠蘿Boozy,我點會錯過😌🍍🍍嘢飲都擺得好精緻,唔會太甜好清新☘️🌟脆香豆腐魚餅🌟呢個好好食,有豆腐味道😋夠香口,唔會林pat pat。極力推介💗本身唔食牛嘅我,以為冇乜main course可以揀!竟然有黑豚🥹⭐️慢煮厚切日本四元豚肉+薯蓉+玉桂蘋果🌟重頭戲係main course!豚肉慢煮鎖住啲肉汁唔乾。好似我呢啲本身唔食牛嘅人,都可以享受到鋸扒嘅感覺🤩🤩配菜都好豐富,尤其是肉桂蘋果🍎連身邊個friend都一羹一羹搶嚟食😆整體嚟講性價比都好高❣️四周環境乾淨企理!服務員young同有禮貌(令到啲客人冇壓力)👍🏻試咗幾款嘢食都好好食!感覺到廚房團隊都好用心🩷超驚喜喺食物細緻位,例如玉桂蘋果🍎總括嚟講,我誠意推薦尖沙咀 How

嘢飲都擺得好精緻,唔會太甜好清新☘️

🌟脆香豆腐魚餅🌟

⭐️慢煮厚切日本四元豚肉+薯蓉+玉桂蘋果🌟

總括嚟講,我誠意推薦尖沙咀 How to Live Well👍🏻

• 慢煮厚切日本四元豚肉+薯蓉+玉桂蘋果