青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
2024-10-07 0 views
冬陰酸辣海鮮媽媽麵:超濃郁嘅酸辣香氣,酸辣又帶有椰奶香甜味溉滑順口感,令我食完好想再食。泰式和牛舌船麵:聞上去會令人迫不及待先飲淡湯,好有驚喜,湯底落足心機;牛舌鮮嫩彈牙,爽度啱啱好。泰式炒金邊粉:酸酸甜甜,麵質彈牙,而且有好多隻大蝦,而且非常大碟。香草蒜蓉包:酥香可口,做到真正外脆內軟,法包加上勁多蒜泥同香草,必食之選。泰式魚餅:味道香香辣辣,有好香濃嘅金不換味,加啲泰式甜辣醬超惹味,充滿泰式風味嘅魚餅。椰汁西米糕:好香嘅椰汁味道,彈牙,軟而不膩,又唔會太黏口,食落去好香又唔會太甜,呢個甜品一流! .迷你芒果糯米飯:味道香甜,香甜嘅芒果配合濃醇嘅椰奶,再加上糯米軟糯綿密嘅咀嚼感,又甜又鹹咁,好滋味,消暑一流。

泰式炒金邊
泰式魚餅
香草蒜蓉包
冬陰酸辣海鮮媽媽麵
泰式和牛舌船麵
迷你芒果糯米飯
椰汁西米糕
Other Info. : 冬陰酸辣海鮮媽媽麵:超濃郁嘅酸辣香氣,酸辣又帶有椰奶香甜味溉滑順口感,令我食完好想再食。 泰式和牛舌船麵:聞上去會令人迫不及待先飲淡湯,好有驚喜,湯底落足心機;牛舌鮮嫩彈牙,爽度啱啱好,我好鍾意。 泰式炒金邊粉:酸酸甜甜,麵質彈牙,而且有好多隻大蝦,而且非常大碟。 香草蒜蓉包:酥香可口,做到真正外脆內軟,法包加上勁多蒜泥同香草,必食之選。 泰式魚餅:味道香香辣辣,有好香濃嘅金不換味,加啲泰式甜辣醬超惹味,充滿泰式風味嘅魚餅。 椰汁西米糕:好香嘅椰汁味道,彈牙,軟而不膩,又唔會太黏口,食落去好香又唔會太甜,呢個甜品一流! . 迷你芒果糯米飯:味道香甜,香甜嘅芒果配合濃醇嘅椰奶,再加上糯米軟糯綿密嘅咀嚼感,又甜又鹹咁,好滋味,消暑一流。
2024-10-03
$200 (Lunch)
Celebration
Birthday