Hiring
$16,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$29,000
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
See All 5 Jobs
2023-03-22 796 views
🫶🏻牧羊少年咖啡館今日同朋友嚟到葵涌,行過葵青劇院,見到間餐廳都幾靚就入去試吓。佢哋嘅環境都好唔錯,整體來講都好整潔,我個人就好鍾意佢哋個環境好昏暗,好浪漫好有格調。👍🏻同朋友都唔係好食得太多野,叫咗佢哋嘅泰式青檸凍蜆,黃金鹹蛋法國雞翼同慢煮BBQ醬美國豬仔骨配酸忌廉番薯條。🤤佢哋嘅食物質素都真係幾好,特別係泰式青檸凍蜆,真係好似去咗泰國食咁。個法國雞翼其實都炸得幾香脆,但相對之下就普通咗少少。慢煮BBQ醬美國豬仔骨配酸忌廉番薯條,都好軟腍,好入味。😋佢哋嘅服務員都幾多,所以完全唔怕等好耐。下次去葵芳,又多咗一個聚腳點啦。💕
🫶🏻牧羊少年咖啡館

BBQ美國豬仔骨  配忌廉番薯條
法國雞翼
青檸凍蜆
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner