2025-02-06 0 views
呢間服務奇差,兩個月前同班朋友去食,二樓個紋身短髮女侍應推介蟶子,我朋友唔食得海鮮,我地就話唔洗喇,點左幾個小菜食住先,食完再點第二輪,個女侍應就開始黎料比說話你聽,「你唔一係一次落晒單,分開落單,啲嘢要等好耐架」,我地話無所謂啦,我地唔趕時間,跟住想點個炒飯,又話「呢個鐘數我地廚房要煮其他嘢,唔接炒粉麵飯單」果陣都只係九點上下,我食左幾十年大排檔,都係第一次有餐廳唔比落炒飯,無得食就算啦,更加神奇既地方係,然後又見住隔離其他枱又會出到炒飯炒麵,呢度食炒飯都要講資格架,咁頂級既服務體驗,你話邊度會搵到呀!呢間鋪真係唔憂無客,做好期望管理,預左受氣先好去食呀,我同我朋友就以後都唔會再幫襯😅