2024-09-29 0 views
片皮鴨(半隻)乾巴巴又焦黑 人生從來未吃過沒有一點脂肪的片皮鴨 啲肉又乾又嚡 極差品 配料求其 只有青瓜和洋蔥 沒有片糖或者哈密瓜 樓下酒樓食嗰啲仲好過佢 啲青瓜切到一大大件 一啲心機都冇 心機無質素無 技術無 擺盤又極度冇衛生 就咁將個醬汁兜放喺鴨肉上 個餅皮簡直不堪入目 先上碟幾分鐘 一疊餅皮變咗一嚿石頭咁 餅皮與餅皮之間完全沒有蒸籠紙分隔每一張 簡直食唔到 又硬又乾另外我仲叫咗一碗四川擔擔麵 個面質感淋到好似米糊咁 完全唔掂 體驗極差 極差 !!!想食片皮鴨和擔擔麵的人士請避開呢間餐廳 真中伏 真係後果自負呀!!!已經食到一肚氣 最後埋單仲要$250~幾蚊 btw仲有要收茶芥 但係連畀人揀咩茶飲都冇 性價比超低!!!!伏到無人有!!千祈不要因為網上的洗板好評而來 唔值得俾幾錢食啲咁嘅嘢!!!真係會人到癫

啲青瓜切到一大大件 一啲心機都冇 心機無質素無 技術無

擺盤又極度冇衛生 就咁將個醬汁兜放喺鴨肉上

體驗極差 極差 !!!

想食片皮鴨和擔擔麵的人士請避開呢間餐廳
真中伏 真係後果自負呀!!!
已經食到一肚氣 最後埋單仲要$250~幾蚊
btw仲有要收茶芥 但係連畀人揀咩茶飲都冇
性價比超低!!!!伏到無人有!!

2024-09-24