2023-02-24 2774 views
今個情人節男朋友預約咗呢度帶我去食情人節晚餐💕相信佢係比豐富嘅menu吸引咗!一入到餐廳 台上面就有玫瑰花 原來係送嘅!$680 一個人每人有兩個頭盤 一個主食另外兩個主食係share嘅甜品都係一份share薯條任添超級飽!頭盤1北海道帶子薄切、阿根廷紅蝦刺身、柚子油醋汁好食!柚子汁帶到帶子同埋蝦嘅鮮味頭盤2香煎鵝肝配多士、芒果、蟹肉沙律、西班牙火腿燴梨卷我超鐘意食鵝肝🥹🥹 好好味 份量啱啱好沙律嘅蟹肉好足👍🏼西班牙火腿就差啲 顏色唔係好新鮮 同埋唔係好夠油分主菜1胡椒魚湯浸鮮石斑柳、鮮飽魚魚好滑 鮑魚好彈🤩 好入味以上三碟都係每人一份以下就係兩個人一份薯條任食 係幼薯條🍟🥹🥹👍🏼👍🏼主菜2澳洲M9純種和牛 - 三角肉超好食….入口即溶嘅感覺本身食牛扒食開三成 但職員好好咁提醒 熟少少會冇咁油 所以揀咗五成 好正主菜328日乾式熟成美國頂級荷斯坦365日穀飼牛 - 肉眼呢個又係好好食 啲肉好淋 超級有肉味 同埋特別嘅乾式熟成味!甜品西班牙玉桂條、榛子朱古力醬churros都係我好鍾意嘅!佢新鮮炸 外脆得嚟裡面又軟熟整體嚟講係好抵 兩個都食到捧住肚走同埋本身佢個兩塊扒 平時就咁食都四百幾
今個情人節男朋友預約咗呢度
帶我去食情人節晚餐💕
相信佢係比豐富嘅menu吸引咗!
一入到餐廳 台上面就有玫瑰花 原來係送嘅!

$680 一個人
每人有兩個頭盤 一個主食
另外兩個主食係share嘅
甜品都係一份share
薯條任添
超級飽!

頭盤1
北海道帶子薄切、阿根廷紅蝦刺身、柚子油醋汁
好食!柚子汁帶到帶子同埋蝦嘅鮮味

頭盤2
香煎鵝肝配多士、芒果、蟹肉沙律、西班牙火腿燴梨卷
我超鐘意食鵝肝🥹🥹 好好味 份量啱啱好
沙律嘅蟹肉好足👍🏼
西班牙火腿就差啲 顏色唔係好新鮮 同埋唔係好夠油分

主菜1
胡椒魚湯浸鮮石斑柳、鮮飽魚
魚好滑 鮑魚好彈🤩 好入味

超好食….入口即溶嘅感覺

主菜3
28日乾式熟成美國頂級荷斯坦365日穀飼牛 - 肉眼

甜品
西班牙玉桂條、榛子朱古力醬
churros都係我好鍾意嘅!佢新鮮炸 外脆得嚟裡面又軟熟

整體嚟講係好抵 兩個都食到捧住肚走