2021-10-11 1049 views
公司咁啱有同事生日,又咁啱落大雨,仲要黑雨😰,咁就book咗間唔使出街都可以去到嘅餐廳食,點知非常後悔!😓😓我哋叫咗個Butcher’s Breakfast,呢個Main係兩人份量,而跟個Main有一份Toast 可以任添🍞。首先,個Butcher’s Breakfast 入面個牛骨髓非常之油又無味,份量亦唔係好多。碟嘢內其他嘅嘢都偏油但又無乜其他味,食落就成口油,個感覺同飲食油無乜分別🤮。至於個跟餐嘅Toast🍞,本身已經黎得慢,仲要煮到燶曬,再叫佢再上又等another 15分鐘,又係燶嘅,叫人點食。其實我自己係屋企焗個toast都係5分鐘,唔明點解佢哋要15分鐘,出到嚟仲要係唔食得🤮🤮。之後,我哋仲點咗個雞,入面仲紅同生嘅,問個waiter,佢話燒雞入面生係正常,而佢已經無晒雞可以換😧。其實,正常高級餐廳啲雞係唔會生,而如果客人問又無曬果樣嘢正常係會直接offer 不如轉另一個Main俾你,而唔係講完就等我哋回應😓😓。就算唔計生果part,隻雞無season過,同食清水煮雞胸無分別。😑😑總結黎講,呢間餐廳只係食環境,如果你唔介意用一個非常貴嘅價錢去enjoy環境同好差嘅servi

燶咗

中間仲係紅嘅

總結黎講,呢間餐廳只係食環境,如果你唔介意用一個非常貴嘅價錢去enjoy環境同好差嘅service同好差味道,咁都可以嘅,只係我唔係咁嘅人,所以我下次就不了👋🏻👋🏻。
2021-10-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
Celebration
Birthday