2021-04-26 75 views
已經有超過1年無得去旅行 已經有超過1年無去過泰國🇹🇭😭 大家有幾掛住泰國既水門雞飯丫🥺 好彩 宜家係香港都可以揾番個感覺 今日我哋就去左旺角分店既水門雞飯啦🥰 有好多野食選擇 仲要樣樣都唔貴 食到成枱都係都係$200左右咋🤩泥到點可以唔食番個水門雞飯呢?我哋仲叫多左個牛肉湯牛丸生牛肉湯米添😆 雞飯既油飯真係好引人入勝 食完一啖接一啖😋 雞肉嫩滑 份量都唔少 點埋秘製醬汁食 正🤤 牛肉湯湯底好濃 牛丸細細粒 不過非常彈牙多汁🤩 仲有多塊牛肉 好抵食👅如果食完主食都唔夠 我哋就非常建議大家叫埋佢個泰式腩仔🥰 真係非常出色‼️腩仔一層肥肉一層瘦肉 外皮非常香脆 點埋隔離嘅泰式酸辣醬 辣得惹味超級過癮🤤甜品同飲品我哋就叫左芒果糯米飯同埋泰式奶茶🥤糯米飯口感煙韌 芒果超甜😋 泰式奶茶味道正宗 頂下癮一流啦🌟

雞飯既油飯真係好引人入勝 食完一啖接一啖😋
雞肉嫩滑 份量都唔少 點埋秘製醬汁食 正🤤