2022-10-07 69 views
係公司對面新開左一間麻辣年華🌶️🌶️ 開張冇耐我地公司聚餐己經叫左好多串燒,覺得非常唔錯今日就黎試下個烤魚🐠🐟我地簡左 佢地推介招牌必食烤魚江團魚 $298首先魚既Size夠大,兩個人一定夠食😍😍呢一款江團魚肉質比較鮮嫩,口感比較爽滑,最緊要係唔會有細骨👍🏻👍🏻加左唔小分🤤🤤湯底我地第一次試就叫左小辣🌶️本身既配料已經冇金針菇,藕片,千頁豆腐,娃娃菜,湯底味道鲜甜,青藤椒香味濃郁成條魚都好入味,下次可以叫辣D🤤烤苕皮 x2串$45呢個串燒我地從來未試過🤭🤭 見到係推介就試一試😍外面係一層類似糯米做成既皮,內面包住酸豆角 , 燒完出黎外脆內軟 🤤🤤有驚喜👍🏻燒茄子$38燒茄子就必點菜式之一,原條茄子燒到茄子肉已經非常軟嫩多汁🤤濃濃的孜然粉與蒜蓉配上茄子肉,百吃不厭😋😋至尊水果茶 800ml$48呢杯水果份量超多😍如果兩個女仔可能Share 一杯都夠,水果既份量都好足,飲到後期都好夠味 味道清新😋岩哂食烤魚既時候飲珍珠鮮奶茶$28份量亦都好多,茶味都算香😍

我地簡左 佢地推介招牌必食烤魚

江團魚 $298

烤苕皮 x2串

燒茄子

至尊水果茶 800ml

珍珠鮮奶茶

份量亦都好多,茶味都算香😍