2022-11-25 62 views
唔好去,我食完行出門口幾分鐘就肚痛,懷疑食物唔乾淨🤬大壹燒鵝滋味全餐 ($78)套餐既湯同白飯都正常既,叉燒幾奇怪,外皮太燶同埋唔知點解會甩左出黎,正常食叉燒紅色外皮唔會甩架嗎🤔肉就太肥,叫左半肥瘦但同肥叉差唔多,亦唔夠入味,唔太食得出叉燒醃料既味道。燒鵝就正常好多,肉味唔錯,只係有小小膻同埋皮唔夠脆最大問題就係佢地既生菜,第二張相會見到碟生菜好黃,賣相又差,然後食落去係有魚腥味架🤮🤮🤮邊有生菜有魚腥味架,咁我就同店員講碟生菜有怪味,叫佢換過碟,第三張相就係換左既生菜,望落去好青綠,諗著冇野啦,食左一條,又係有魚腥味既🤮🤮🤮我幾肯定佢地既淥菜水本身就有呢種魚腥味,無論換多幾多碟都係咁,所以放棄左🫠食完出門口三分鐘到,我已經好肚痛,應該就係生菜既問題,千祈唔好去價錢: $86/位環境: 5/10味道: 2/10性價比: 2/10
唔好去,我食完行出門口幾分鐘就肚痛,懷疑食物唔乾淨🤬

大壹燒鵝滋味全餐 ($78)

價錢: $86/位
環境: 5/10
味道: 2/10
性價比: 2/10
$86 (Dinner)