叫左個龍蝦鐵板燒套餐 價錢係二千幾 會期望食物係會令我有驚喜 但點知呢個套餐冇卑到我驚喜都算 只係一般餐廳水準 仲要啲食材完全冇鮮味🙂有幾道餸更加係令人失望 絕對吾值呢個價🥲1. 前菜: 普通沙律加豆腐😶‍🌫️2. 魚: 個師傅分開煎魚肉同皮 我以為一定好好食啦 點知皮係煎到苦既 魚肉係食得出普通街貨 冇咩魚味 出面普通香煎既魚都好食過呢個魚😅3. 龍蝦: 失望!雖然質感算係彈牙 但龍蝦味吾重 要加埋海膽汁先有味🥲4. 菇: 普通正常既菇😀5. A5和牛: 只可以講出面有更靚既A5和牛😅出面既A5和牛係入口即化 但呢個只係較嫩口😂絕對去吾到入口會融化既水平最令我無奈既係個師傅加左勁多鹽係碟菜到 份羽衣甘藍鹹到傻🙂6. 炒飯: 普通酒樓水準7. 湯: ok 有菇味8. 甜品: 柚子味雪糕算係成餐最令人驚喜😅幾淡香幾好食🤣蜜瓜正常總結: 吾值呢個價☹️擺碟係好睇嘅 打卡ok 但食物質素真係差😌另外 我見個師傅有時會抹一抹成隻碟 先上野食 但其實塊布係就甘放係後面張枱到(抹碟果一面係掂住張枱) 好似吾多衛生😪

1. 前菜: 普通沙律加豆腐😶‍🌫️
4. 菇: 普通正常既菇😀