2023-03-20
呢個品牌都算全港最出名食牛既火鍋店,每個牛既部位都可以嗌,我基本上想食吓牛都會嚟呢度食😆今次見到有日本🇯🇵信州和牛,二百零蚊有一個拼盤,諗都唔使諗,叫番個一定冇死😂仲要送多個三花趾,超級抵食😍湯底就鍾意叫牛雜湯底,勁多料喺入面,牛肚處理非常之淋,非常驚喜😛最正係入面有肥膏滿滿嘅牛腸,甘香到不得了,不過食完又覺得同天堂又近多一步👼🏼,食一嚿都夠皮了🤤呢個日本和牛完全合乎預期,入口軟化,牛味清甜,唔使點醬汁都非常滿意😚而最估唔到嘅係佢份量真係多,足夠兩個食到夠皮😙值得之後再叫另外再叫咗基本上必嗌既牛胸膀,夾埋啲肉食非常無敵,又唔驚佢overcook🥰熟成加拿大牛肩胛係今次第一次叫,食落去比較有咬口,但牛味香濃,係唔錯嘅選擇最後真係值得講佢個醬料區,乾淨企理,而且種類又夠多,仲有啲推介俾你跟住混醬,每次嚟都覺得呢度真係值得讚許👍🏻👍🏻