2018-10-11 593 views
女友話睇到網上話牛油果好健康,想食牛油果餐。俾我見到餐廳有廣告就即刻打去訂位。餐廳唔大,佈置好有墨西哥風情。但枱櫈好細, 如果兩個男人平排坐食嘢時會撞到膊頭。餐廳要英文落單,各位男士做定功課喇。Abocado Tostada($88)即係牛油果批。牛油果切到好似朵花咁,一上枱女朋友好開心。個底係一塊大脆餅。食落清清哋,其實可以試下自己整Chimichanga($99)類似超足料菜肉捲,但個皮係脆嘅。Wet Burrito Supreme($189)分量好大,食完呢個都唔使食其他餸。薄餅皮入面包住番茄汁飯,有肉,加埋芝士真係好好味Avocado Icecream($88)牛油果雪糕造型加曬分,除咗牛油果味仲好重奶味,似mousse多過雪糕

Abocado Tostada($88)

Chimichanga($99)
類似超足料菜肉捲,但個皮係脆嘅。

Wet Burrito Supreme($189)

Avocado Icecream($88)