2023-04-28 727 views
食飯時間又到啦!返咗成大半日☺️睇吓Apps有咩好食,發現有一間鮨政,係上環有!😋但原來睇睇下佢仲有其他分店,😄聽同事講呢間好好食,有啲時段特別多人,我地幾個同事就真係決定係度食啦!上班時間係度食都唔錯,有速度有效率,返公司不會遲到🤣《吞拿魚,油甘魚,三文魚,加州卷,帶子,甜蝦,香蔥吞拿魚腩軍艦》☺️呢個刺身拼盤好大盤,好豐富!刺身放得整整齊齊,旁邊仲有Wasabi,食入口真係有好香既魚味,新鮮度可以話食每一件都食得出唔同既魚味,咁樣先証明最新鮮《燒和牛》☺️哇!就咁睇佢鮮鮮紅紅既顏色已經好吸引,佢既外皮燒到金黃色帶啡,旁邊仲有醬一齊食,中間既肉好鮮嫩,牛味好香《海鮮沙律》☺️食咁多肉係時侯要食下沙律,呢個沙律既三文魚真係好靚好新鮮,加埋沙律菜一齊食,好多魚同菜既營養結合埋一齊,味道使人好開胃
上班時間係度食都唔錯,有速度有效率,返公司不會遲到🤣

《燒和牛》

《海鮮沙律》