2018-04-28 411 views
HAPPY FRIDAY✨LCX這邊新開既餐廳都有非常好既景觀,呢間中菜我同事仲極力推薦添🙃首先點了最有名既太爺雞,煙燻味頗重,雞肉尚算滑嫩但整體未有太大驚喜,這道菜性價比算是較高!我一向鍾意食叉燒,平心而論成300蚊一碟我就一定會有好高期望,食完我會覺得有一半錢都去左租金度😂有點失望⋯無期望地叫,反而認為個飯幾有水準,色香味都有,還有慷慨既海膽❤️而且食得出點解要俾200幾蚊,推薦其實望住維景食飯是開心的,不過下次我可能會選擇出balcony飲野,飲左杯cocktail叫「仙氣」,不錯的!Balcony景觀應該會更美~
HAPPY FRIDAY✨

Smoked Chicken w/ Longjing Tea Leaves (Half) | 龍井薰太爺雞 (半隻)
Roasted Iberico Pork w/ Honey Sauce | 蜜汁黑豚叉燒
Braised Pearl Rice w/ Matsutake Mushroom, Morel and Sea Urchin | 松茸羊肚菌海膽燴飯
仙氣
$400 (Dinner)
仙氣