2005-09-11 0 views
我食過下午茶同晚飯~~~傳菜佢地做得幾快~~~~~就算晚飯好多人後時間都好快~~~(不過,食晚飯都係成年前既事~)下午茶我上個禮拜都走返去食~~我同個fd仲兩個人食一個下午茶~~~叫左碗中辣擔擔麵(擔擔麵都好好味)同小籠包同一個好多蘿蔔絲既點心(小籠包ok唔錯,,但蘿蔔絲既點心d皮太厚,,食落好乾~><)仲叫兩杯菊花蜜飲~~(ok幾甜)但每人都係$17~~~都幾抵~~而且兩個人都覺得飽~~~~佢地服務方面就一般,侍應木口木面,連經理都好似呆下呆下咁~~好耐之前都想試下旺角間王家沙~~~但次次都好多人~~但見到大部份都話旺角個間麻麻~~但真係好想試下~~~~~~>.<p.s.如果有時間去食都都幾好既~~~香港仔大把位~~(特別係下午茶時間)
我食過下午茶同晚飯~~~
叫左碗中辣擔擔麵(擔擔麵都好好味)
仲叫兩杯菊花蜜飲~~(ok幾甜)
但每人都係$17~~~都幾抵~~而且兩個人都覺得飽~~~~
好耐之前都想試下旺角間王家沙~~~但次次都好多人~~