2024-07-23 803 views
永年士多有好多分店,我哋今日喺逸東酒店嘅呢一間食😊 去到彌敦道逸東酒店正門右邊,上幾級樓梯就到。呢間佐敦分店有好得意嘅打卡場景店員介紹如果再打卡場景影相之後放上社交平台,可以得到明信片同埋優惠券。明信片有四個款式,都好靚我哋兩公婆各自打卡拎到一張我哋今日好肚餓🤣點左麵食、小食、野飲各2牛筋腩蝦子撈麵 微麻辣 $66牛筋腩入味,牛腩林身。麻辣嘅感覺好香口。跟餐加樽仔奶茶 $17奶茶味道濃郁,夠口感滑。跟餐加生菜魚肉$20兩者係好好嘅配搭,份量勁多。咖喱辣醬三餸撈麵微咖喱三餸:墨魚蝦卷 韭菜餃 魚腐 共$63墨魚蝦卷都幾彈牙,韭菜餃餡料豐富,魚腐口感唔錯。因為我唔係好食得辣,呢個微辣咖喱汁啱啱好😊撈麵一流。跟餐加抹茶紅豆冰$15 抹茶味道香濃,紅豆軟綿綿,兩者很配合腐乳通菜$27濃郁嘅腐乳醬,配搭上新鮮嘅通菜,味道同口感都不差,鹹鹹香香味道好吸引班蘭咖央多士$18熱辣辣食嘅時候好味,香口,斑斕味香濃.。炸魚皮$24、超級脆口!直接食或點湯食也好好味另外,店員態度都好好,雖然好忙但係都好客氣咁幫我哋影相😊 #廟街 #油麻地警局 #油麻地
永年士多有好多分店,我哋今日喺逸東酒店嘅呢一間食😊
去到彌敦道逸東酒店正門右邊,上幾級樓梯就到。

呢間佐敦分店有好得意嘅打卡場景

明信片有四個款式,都好靚
我哋兩公婆各自打卡拎到一張
我哋今日好肚餓🤣點左麵食、小食、野飲各2

牛筋腩蝦子撈麵 微麻辣 $66

牛筋腩入味,牛腩林身。麻辣嘅感覺好香口。
樽仔奶茶 $17

奶茶味道濃郁,夠口感滑。
生菜魚肉$20

兩者係好好嘅配搭,份量勁多。
咖喱辣醬三餸撈麵微咖喱
三餸:墨魚蝦卷 韭菜餃 魚腐 共$63

抹茶紅豆冰$15

抹茶味道香濃,紅豆軟綿綿,兩者很配合
腐乳通菜$27

班蘭咖央多士$18

熱辣辣食嘅時候好味,香口,斑斕味香濃.。
炸魚皮$24、

超級脆口!直接食或點湯食也好好味
另外,店員態度都好好,雖然好忙但係都好客氣咁幫我哋影相😊
#廟街 #油麻地警局 #油麻地
2024-07-21