2024-03-04 44 views
屋企附近嘅食店都食得悶悶哋~見新開張咗間日式麵店,環境闊落,乾乾淨淨,就同屋企一齊入去試吓。點知一試咗佢碗“蝦紅湯拉麵”就食到停唔到口😋🦐蝦紅湯拉麵一碗好食嘅拉麵湯底一定唔少得。個湯底夠足料,成碗麵嘅表現即刻提升哂!呢碗麵湯底夠哂香濃,每一口都感覺到足料豐富嘅感覺。麵嘅勒度適中,吸收埋啲湯,啖咩食到哈哈笑😆🦐虎蝦乾海味坎飯個飯底同啲乾蝦,香菇撈埋一齊,清清哋滲有乾蝦同香菇香味😋 配有香濃蝦湯,飯沾啲湯一齊,好開胃!🦐自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子見到呢個賣相好特別就叫咗2客,每客有3隻。蝦同雞肉夾埋一齊食味道都幾夾。見廚師係即叫即整,唔怪之得一出爐就甘香甘好食。呢度唔只坐得舒服,仲要服務周到。真係要俾100個讚👍🏻
屋企附近嘅食店都食得悶悶哋~

蝦紅湯拉麵

🦐蝦紅湯拉麵

虎蝦乾海味坎飯

🦐虎蝦乾海味坎飯

自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子

🦐自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子

呢度唔只坐得舒服,仲要服務周到。真係要俾100個讚👍🏻

2024-03-03
$150 (Lunch)
蝦紅湯拉麵
虎蝦乾海味坎飯