2023-12-26
2039 views
今日平安夜,原本想嚟馬鞍山廣場間Beans食午餐嘅,可惜嚟到佢已經執咗笠。一直以嚟聽人講牛涮鍋唔錯都未試過,今日天氣好凍❄️就改咗嚟隔離呢間牛涮鍋食。午餐有分60分鐘套餐定食同90/120分鐘放題。60分鐘套餐就只有定食套餐一份主食,唔可再加添。但亦可以喺出面自助區任攞所有飲品、熟食、冷盤、甜品、菜、丸、麵。豆腐同烏冬則要喺apps落單等職員送嚟。90/120分鐘放題就係所選級別內食物全部無限追加。如果想加配其他食物嘅話,佢哋都有單點我今次就試咗60分鐘海鮮火鍋套餐。湯底有八款選擇。今次就試咗甜醬油湯同黑蒜豬骨湯嘅鴛鴦鍋每人都會有一個綠邊白底碟攞自助區生嘅食物餐廳有自助加湯底嘅,不過個鍋本身湯底都多,都冇乜見有人加。飲品方面有茶、汽水、果汁等等,原本仲有咖啡,但今日咖啡機壞咗所以冇提供。雪梨汁🍐係幾好飲嘅,但提子🍇汁就麻麻哋,淡到我飲唔出佢係果汁🍹冷盤有沙律菜、芝麻八爪魚🐙、芥末帆立貝、辣味帶子邊。熟食方面有咖喱飯🍛同關東煮🍢。關東煮味道都ok,有我鍾意食嘅布袋年糕😚甜品有蛋糕、泡芙、大福餅。雪糕今日係3.5牛乳🥛同比利時朱古力🍫味,味道都算唔錯。自助區有各式菜、丸、醬汁、麵調味料選擇有
午餐有分60分鐘套餐定食同90/120分鐘放題。
60分鐘套餐就只有定食套餐一份主食,唔可再加添。但亦可以喺出面自助區任攞所有飲品、熟食、冷盤、甜品、菜、丸、麵。豆腐同烏冬則要喺apps落單等職員送嚟。 90/120分鐘 放題就係所選級別內食物全部無限追加。 如果想加配其他食物嘅話,佢哋都有單點 我今次就試咗60分鐘海鮮 火鍋套餐。