2021-09-04 115 views
天水圍最近因為有個新樓盤變得熱鬧多人 而且商場都多咗好多 今次去到呢間食港式餐廳嘅 間舖頭好新 所以入邊都好乾淨環境好靚入到去叫咗紅燒牛筋菜飯 真係估唔到幾十蚊竟然足足有六七舊牛筋 仲要係大大嚿 非常之入味而且炆得好琳 仲有上海菜飯 個質素一啲都唔差過出邊一啲傳統上海舖頭秘製美國黑毛豬煎蛋飯 燒得好靚而且用黑毛豬整嘅叉燒特別好食 因為佢夠厚身 加上足足有三隻蛋用嚟蛋汁撈飯真係一流我哋仲加咗個香酥雜菜餅同埋芝麻單骨雞翼 雜菜餅好大份㗎 不過就油膩咗少少但係入邊啲雜菜有紅蘿蔔洋蔥絲都好好味 雞翼炸得好香脆 抵食再叫多個魚腐小棠菜 食咗咁多肉食返個菜平衡下嘢飲仲有檸檬薏米水 呢個天氣飲真係一流 勁解渴同埋去濕
再叫多個魚腐小棠菜 食咗咁多肉食返個菜平衡下
嘢飲仲有檸檬薏米水 呢個天氣飲真係一流 勁解渴同埋去濕