2024-08-14 634 views
今日喺灣仔放工,經過呢一間拉麵店覺得佢門面都幾靚幾得意,於是就決定入去試一試~蝦汁帆立貝沾麵🦐🐚 $128蝦汁嘅質地比較濃稠,如果蝦味再重啲就更加好啦🙈🙈帆立貝爽口彈牙,都幾好食~沾麵嘅份量唔會太多,對我呢個女仔嚟講啱啱好~成熟味噌廣島蠔赤雞湯拉麵🐔🍜$128一碗拉麵有四隻廣島蠔,廣島蠔嘅size都算適中,唔會太細隻~廣島蠔食落都幾新鮮,唔會有腥臭味,好多拉麵舖頭嘅蛋都要額外加錢,呢度就好大放,本身拉麵就已經配咗一隻完整嘅蛋😆😆和風餃子🥟$38個人覺得呢個餃子係最有驚喜嘅,佢係冰花餃子,上面已經配咗沙律醬,唔需要額外點醬汁~餃子外皮煎得好香脆,入面嘅肉餡仲保留到少少肉汁,以三十幾蚊嘅小食嚟講算唔錯!

蝦汁帆立貝沾麵🦐🐚 $128

成熟味噌廣島蠔赤雞湯拉麵🐔🍜$128