2023-09-20 52 views
本身對機場嘅food court冇咩期望,打算拿拿林同朋友食一餐就算。點知食落有驚喜,而且好方便,臨上飛機黎個快飯一流。泡菜豬肉炒粉絲一食落去,咦!個粉絲唔錯喎!質地夠煙靭,十分好咬口。而豬肉絲都好入味。辣對我嚟講係啱啱好!泡菜豬肉石鍋飯令人非常難忘,放了芽菜、蘿蔔、泡菜等等,讓石鍋飯一口吃下去能夠嘗試到不同既口感!而且有一個煎得非常完美的荷包蛋,令人眼前一亮,賣相也是十分吸引。味道上有少許辣,但不會很難接受,鹹度剛剛好,可以一試!韓式魚糕炒年糕韓式嘅主打之一,今次呢個係微辣,年糕份量多,而且煙煙un un。佢嘅魚糕係比較薄款嘅一種,所以好好咁樣索晒啲汁。而且佢仲有成隻雞蛋喺度,整碎咗佢撈埋一齊嚟食,連啲蛋黃都沾上一個年糕嘅汁。好正

泡菜豬肉炒粉絲

泡菜豬肉石鍋飯