2024-06-24 41 views
環境好舒服優雅,餐廳裝飾有日本風格🎏食物一樣keep到有水準,和牛及其他食材新鮮🐂推介你哋值得一試✅壽喜燒套餐$288「肉香の追求」和牛封門柳 + 野菜拼盤店員非常好,首先會幫我地用牛脂肪、大蔥和洋蔥煎香個爐,之後再放和牛封門柳去煎就會好香😋和牛味好濃,油花比較少,非常適合喜歡肉味濃者呀‼️ 肉質又軟腍,入口軟熟,配搭壽喜燒汁一齊燒,好正野菜拼盤材料豐富,有豆腐菇、紅蘿蔔、南瓜、白菜、娃娃菜、金菇和粉絲,每款只有兩件,用剩返嘅壽喜燒汁溝清湯一齊煮已經好好食🤤頂級黑安格斯牛小排 $188牛小排口感冇和牛封門柳咁好嫩滑,牛味冇咁濃,不過油脂平均,圓形大大塊大概有十片左右,沾上醬汁食好滿足😌稻庭烏冬 $28感覺上唔夠飽所以追加了稻庭烏冬😳口感彈牙💕好入味索哂汁😛📍八不(太子)太子大南街52號地舖

壽喜燒套餐$288
「肉香の追求」和牛封門柳 + 野菜拼盤