2022-10-16 76 views
呢間係銅鑼灣嘅居酒屋食物質素好好😋差唔多每樣都想encore 餐牌選擇都唔少又有特式🤩環境燈光昏暗🔮座位舒適程度就一般 啲嘢食主要用鹽調味可以真係食到材料嘅原味🌟留意番可以係openrice定位 定時有五折架🖐️🥩申子和牛燒 (鹿兒島A4) 呢樣係佢地好出名嘅👏小編都好推介🙌而且最特別係佢會係你面前燒同捲埋好壯觀🤩炙燒五成熟嘅和牛夾埋日本生蛋同飯食🥢脂肪同肉嘅比例完美 入口即溶👅完全充滿住蛋汁嘅飯完全唔膩🍳食落係好幸福嘅味道 個汁少許甜配埋食啱啱好👍🐮極上鹽燒牛舌心 牛舌好嫩好爽 厚度啱啱好 牛味好濃👃加咗檸檬汁 🍋海鹽🧂芥末🟡更加昇華🐙手打墨魚棒 似食墨魚滑嘅感覺 口感有驚喜🫦好爽口好滑 點蛋漿食好🍳🍳蓬松玉子燒 入邊原來有埋芝士好有驚喜🧀配沙律醬同燒汁好夾好好食👍食落有半熟蛋漿口感😋🍣水母刺身 口感好特別偏爽口👌有啲似啫喱嘅感覺 佢用咗柚子醋嘅汁好夾好味 會再食🙌🐟汁煮左口魚裙邊 口感可以話係特別 但小編就覺得少少韌🫢略為太油 亦有少少鯹🍢鮮肉內臟 (雞肝、雞腎、雞心) 雞心就燒得有啲窿🫢雞潤好大嚿👍雞腎超級推介 食完仲encore左一份🙌🍘燒芝士年糕 用塊紫菜夾住食🥢口感外脆內軟

🥩申子和牛燒 (鹿兒島A4)

🐮極上鹽燒牛舌心

🐙手打墨魚棒
似食墨魚滑嘅感覺 口感有驚喜🫦好爽口好滑 點蛋漿食好🍳

🍳蓬松玉子燒

🍣水母刺身

🐟汁煮左口魚裙邊
口感可以話係特別 但小編就覺得少少韌🫢略為太油 亦有少少鯹

🍢鮮肉內臟 (雞肝、雞腎、雞心)
雞心就燒得有啲窿🫢

手打墨魚棒
蓬松玉子燒
水母刺身
汁煮左口魚裙邊
鮮肉內臟 (雞肝、雞腎、雞心)
燒芝士年糕
極上鹽燒牛舌心