2022-07-04 412 views
打風去到尖沙咀吾知食咩好 咁岩見到呢間台式料理幾好 就入去試下🤓叫左幾樣野 就超飽牛肉麵湯底足味 面都吸收到啲味 😋😋 牛肉吾會太韌 手作面份量都吾少 夠四個人share燒菠蘿甜! 牛小扒望落粉嫩但有啲韌 側邊個汁系凍既 我吾太好😹😹吾食臭豆腐既我都食得落既臭豆腐🤭 中意食臭豆腐既朋友就覺得聞落臭食落吾夠臭 所以都符合左佢個名😂😂招牌真系吾同啲 面應該都系手作面 食落吾會太油 鵝肉good good 不過有一敗筆就系醃蘿蔔吾夠爽口🥹食左咁多野 叫左個話梅小山藥 感覺好消濟 酸酸地 山藥好爽口好似蘋果😋 食完感覺好清爽之前睇台綜 誤會左蒼蠅頭系皮蛋 今次食先知原來系豆豉😅😅 炒得好味既 但我就吾好豆豉 所以食落感覺有啲單調甜品真系很吾錯 足料 有珍珠 白玉丸子 芋圓 綠茶蕨餅 士多啤梨 透明珍珠 加上奶蓋 真系一個perfect ending 😋😋 but建議大家share食 因為一個人食哂會好濟😂🤪

叫左幾樣野 就超飽

香辣牛肉手作面