2022-01-07 77 views
又要禁晚市堂食🤧好彩趕係禁晚市前同朋友食到餐晚飯。今次去嘅呢間居酒屋開張冇耐,可能因為咁人流唔算話好多,好岩放工後同朋友黎hea下吹下水。餐廳食物選擇都幾豐富,今次我同朋友就主要叫左啲串燒同小食。✨唐揚富山白蝦($68)幾推薦大家叫呢款唐揚炸蝦去送酒🥃廚師將細細粒嘅蝦仔炸得非常香脆,食落香口得黎又帶點鮮味,味道唔錯。✨串燒雞腎($32)雞腎燒得岩岩好,食落口感彈牙唔會太乾身。✨串燒雞頸肉($30)雞頸肉比起一般嘅雞肉嫩滑,口感唔錯。✨串燒雞翼($38)雞翼外皮燒至香脆,微帶焦香。✨鹽燒白鱔($58)白鱔相對令我有少少失望,感覺燒得過左龍,冇平時食開嘅果種彈牙口感。✨日本蜜糖蕃薯($32)蜜糖燒蕃薯味道非常香甜,有驚喜😋✨自家製甲羅燒伴法包($118)甲羅燒鮮味十足,非常適合用黎搽法包。

✨唐揚富山白蝦($68)

✨串燒雞腎($32)
雞腎燒得岩岩好,食落口感彈牙唔會太乾身。

✨串燒雞頸肉($30)
雞頸肉比起一般嘅雞肉嫩滑,口感唔錯。

✨串燒雞翼($38)
雞翼外皮燒至香脆,微帶焦香。

✨鹽燒白鱔($58)

✨日本蜜糖蕃薯($32)
蜜糖燒蕃薯味道非常香甜,有驚喜😋

✨自家製甲羅燒伴法包($118)
甲羅燒鮮味十足,非常適合用黎搽法包。