Hiring
Salary negotiable
17 days ago
2024-10-14 1053 views
今次拍拖嚟到淺水灣The Verandah,嚟一趟美食之旅。鍾意呢度嘅古典優雅風格,服務同食物都係五星級🫶🏻😎.ఌSunday Champagne Brunchఌ逢週日11:00am -2:30pm[成人-$988 | 小童-$598].🝮任飲鮮榨橙汁、蘋果汁、Charles de Cazanove Brut N.V.香檳三種飲品都好啱夏天飲,橙紅蘋果汁特別鮮甜,呢款香檳係我平時都鍾意飲嘅,口感順滑,甜酸度適中🤝🏻.🝮套餐可選一個主菜今次食嘅兩款都有wow🤩三文魚肉質鮮嫩,幾乎入口即溶,鮮味滿滿🤤牛扒同樣軟腍,肉味濃而啲汁入晒味!👍🏻😋.🝮外面仲有自助吧,有多款冷盤、海鮮、芝士、西班牙火腿、甜品等,種類琳瑯滿目,樣樣都試啲,啱晒我🫶🏻😹其中慢煮鮑魚,口感軟腍;煙三文魚唔會太鹹,幾鮮味;西班牙火腿鹹香滿滿,配蜜瓜食🤝🏻😸甜品方面即叫即整嘅法式班戟,值得一試,口感綿密,加上朱古力同雪糕加持再飲啖咖啡或者早餐茶,感覺完滿👏🏻🫢🝮加$500可升級premium free-flow beverage package,包括多款香檳、紅酒、白酒、啤酒同cocktails,選擇多樣。👨🏻‍💼🧑🏻‍💼

ఌSunday Champagne Brunchఌ
逢週日11:00am -2:30pm
[成人-$988 | 小童-$598]

🝮套餐可選一個主菜
今次食嘅兩款都有wow🤩
三文魚肉質鮮嫩,幾乎入口即溶,鮮味滿滿🤤
牛扒同樣軟腍,肉味濃而啲汁入晒味!👍🏻😋

甜品方面

再飲啖咖啡或者早餐茶,感覺完滿👏🏻🫢

🝮加$500可升級premium free-flow beverage package,包括多款香檳、紅酒、白酒、啤酒同cocktails,選擇多樣。👨🏻‍💼🧑🏻‍💼 店員會為不同菜式配上不同嘅酒,有相映成趣嘅效果,係享受的一餐 🫶🏻😎

💁🏻‍♀️💁🏻‍♂️回訪指數:❤︎︎❤︎︎❤︎︎❤︎︎❤︎︎🈵
2024-09-22
Type of Meal