2025-01-15 148 views
之前食過覺得好好食,而且環境好舒適,今次朋友生日,就同佢一齊嚟食餐餐好嘅⭐️唐揚魷魚鬚炸到恰到好處,卜卜脆嘅口感,加上沙律醬,係一個絕配⭐️朝邪惡玉子燒蛋味濃郁,中間加咗啲芝士,配上魚子,香滑可口⭐️青椒仔味道控制到好好,唔算特別辣,但係佢嘅香味就出晒嚟⭐️秋葵爽口香滑,值得一試⭐️車厘茄鮮甜多汁,咬落去啲汁爆曬出嚟,非常Juicy⭐️燒辣味墨魚咀最有驚喜嘅就係呢一樣嘢食,辣嘅味道完全將墨魚鮮味突顯咗出嚟⭐️大蔥雞肉串肉質彈牙,但我都比較鍾意佢嘅大蔥,好香⭐️西京銀鱈魚肉質嫩滑,食材經過精挑細選,非常新鮮⭐️日本番薯上面噴咗啲cream,整體嚟講好有心思,而味道上,甜甜地嘅味道,加上一啲cream,甜而不膩⭐️甜品拼盤 拼盤一共有三樣嘢食,分別係紅豆湯、千層蛋糕同白米雪糕,咁多人入面我最鍾意白米雪糕,雪糕入面夾雜咗一啲米粒,食落去有煙煙韌韌嘅感覺,口感好特別⭐️富士山柚子梳打 & 蘋果梳打蘋果同埋柚子味都好香,絕佳嘅配搭

⭐️唐揚魷魚鬚
炸到恰到好處,卜卜脆嘅口感,加上沙律醬,係一個絕配

⭐️朝邪惡玉子燒
蛋味濃郁,中間加咗啲芝士,配上魚子,香滑可口

⭐️青椒仔
味道控制到好好,唔算特別辣,但係佢嘅香味就出晒嚟

⭐️秋葵
爽口香滑,值得一試

⭐️車厘茄
鮮甜多汁,咬落去啲汁爆曬出嚟,非常Juicy

⭐️燒辣味墨魚咀
最有驚喜嘅就係呢一樣嘢食,辣嘅味道完全將墨魚鮮味突顯咗出嚟

⭐️大蔥雞肉串
肉質彈牙,但我都比較鍾意佢嘅大蔥,好香

⭐️西京銀鱈魚
肉質嫩滑,食材經過精挑細選,非常新鮮

⭐️日本番薯

⭐️甜品拼盤

⭐️富士山柚子梳打 & 蘋果梳打
蘋果同埋柚子味都好香,絕佳嘅配搭