2025-01-05
觀塘高質抵食法國菜半自助餐 超鍾意佢哋意粉 煙燻豚肉 自助區海鮮沙律前菜都係任食 而且價錢唔貴 約會慶祝都好適合 簡單記錄一下(價錢餐牌放喺圖片).首先當然要去自助區拎海鮮 白蝦 青口 翡翠螺沙律 前菜 冷切肉盤 煙三文魚 芝士等等主食方面 個人幾鐘意⭐️卡邦尼QQ彈簧麵有3款口味(綠茶/傳統卡邦尼/咸蛋)傳統卡邦醬汁好creamy QQ蛋簧粉相當彈牙掛汁而綠茶味會比較特別 原來同芝士味好夾 輕輕綠茶香味⭐️煙燻伊比利豚肉呢一樣想做到黯然銷魂飯嘅感覺上菜打開煙霧彌漫有儀式感特別一提佢哋用咗薰衣草煙燻表面係橙味香草汁伊比利豚肉肉質都好軟腍會帶到俾你不一樣嘅感覺⭐️黑湯匙豆腐配三文魚子酥皮盒外層酥皮幾鬆化 表面粒粒魚籽 中間包住滑溜豆腐口感豐富 有層次套餐仲有是日餐湯 同埋咖啡奶茶加$88 可以任飲紅白酒.價錢$325一位 仲可以任食自助區域食物Openrice訂位 仲有全單九折優惠都幾豐富 而且價錢唔貴 值得bookmark一試🥰.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_觀塘.#Parallel (觀塘)地址:觀塘觀塘道414號1亞太中心3樓302號舖.(‼️如
首先當然要去自助區拎海鮮 白蝦 青口 翡翠螺
沙律 前菜 冷切肉盤 煙三文魚 芝士等等
主食方面 個人幾鐘意⭐️卡邦尼QQ彈簧麵
有3款口味(綠茶/傳統卡邦尼/咸蛋)
傳統卡邦醬汁好creamy QQ蛋簧粉相當彈牙掛汁
Openrice訂位 仲有全單九折優惠
都幾豐富 而且價錢唔貴 值得bookmark一試🥰
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_觀塘
#Parallel (觀塘)
地址:觀塘觀塘道414號1亞太中心3樓302號舖
(‼️如果鍾意睇美食記錄 記住追蹤/like/分享比朋友 感謝你哋支持🙏🏻)
‼想睇更多資訊
‼ig :hkfunfoodrecord
‼fb : funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #hk #香港 #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodies #hkfoodblogger #hkblogger #香港美食 #牛頭角美食 #牛頭角必食 #九龍灣美食 #九龍灣必食 #觀塘美食 #觀塘必食 #彩虹美食 #彩虹美食 #西餐 #約會慶祝 #意粉 #西餐廳