2023-04-09
壽司郎黎左香港咁耐,但經常都排大長龍😖所以小編係從來都未食過架😢但今次小編特意專程平日11點去到食早lunch,咦?真係唔使排隊架喎!🤩🤩🤩仲有舒服既卡位坐,mm7正呀!原來壽司郎都只係迴轉壽司🍣,同一般其他迴轉壽司店都無咩分別,不過小編都覺得整體設計上同食物質素上的確係比其人連鎖集團優勝。例如:-可用ipad落order-有獨立運輸帶送order 到你枱-味道無咁頹小編大大力想推薦既係佢既既兩款甜品:【 抹茶𦾡餅芭菲】$32佢既雪糕質地好特別,牛奶味好重超正,仲有d cereal 成個口感唔錯!【 朱古力香莓芭菲】$32呢個個味道原來比抹茶𦾡餅芭菲更豐富,可能因為d berry 酸酸的所以小編更加喜歡❤️🍓會encore 無誤🫶🏻分數:(10分滿分💛)味道:8價錢:8環境:8服務:7.5(以上評分只是小編個人口味而已)💥 壽司郎 (銅鑼灣廣場2期)
📍 銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場2期3樓3A號舖#美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfo
仲有舒服既卡位坐,mm7正呀!
-可用ipad落order
-有獨立運輸帶送order 到你枱
-味道無咁頹
小編大大力想推薦既係佢既既兩款甜品:
【 抹茶𦾡餅芭菲】$32
【 朱古力香莓芭菲】$32
分數:(10分滿分💛)
味道:8
價錢:8
環境:8
服務:7.5
(以上評分只是小編個人口味而已)
💥 壽司郎 (銅鑼灣廣場2期) 📍 銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場2期3樓3A號舖
#美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機食先 #手機食先 #平民美食 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#銅鑼灣美食#壽司郎#迴轉壽司