2023-03-30
放工喺附近行咗陣,想食日本嘢,又未試過大山,見佢餐牌都幾吸引,就上嚟試一試餐廳嘅裝修好靚好有心思,令人覺得真係喺日本居酒屋坐緊咁,座位又乾淨又闊落,店員又好殷勤,一入嚟個環境同氣氛就令人覺得好舒服餐牌提供嘅選擇好多,圖文並茂,望都覺得好吸引,餐廳用QR code落單,系統唔單止有圖片,仲將唔同嘅食品分晒類,點餐又快又方便鹽燒厚切牛舌串($38) - 燒得好香,肉好淋,味道啱啱好,好好味大阪燒($48) - 上碟嘅時候已切好四份,好貼心,大阪燒椰菜好足,唔會太粉,咬落好爽脆,沙律醬同木魚都好夠,食落好香口德島雞皮餃子($58) - 外皮好脆,餡料好足,雞皮好好咬,醋溝咗醬油同油,同雞皮餃子好夾雜錦天婦羅($68) - 有蕃薯、茄子、青椒、南瓜各一件同蝦三隻,薄薄一層炸粉,好香脆,食材本身好新鮮,好好食牛肉壽喜鍋($58) - 湯清甜,牛肉同各款蔬菜都好多,好好食大山食物同服務質素都好好,環境同氣氛又舒服,真係幾抵食,值得推介