2025-01-12
K11嘅2樓有間舖放咗好多木製家具,再行入啲你就會搵到呢間餐廳,質素相當有驚喜😌Sᴇᴀғᴏᴏᴅ Pɪᴢᴢᴀ $188我哋叫嘅係12寸,配料有三文魚、墨魚、蝦滑、蟹肉棒、蘑菇、洋蔥、鰹魚乾,配上佢哋嘅一啲都唔孤寒嘅醬汁,食落係好惹味,都歸功於咁多配料嘅關係,口感都係相當豐富,亦都因為有鰹魚乾,食落仲有少少日式風味🫰🏻牛油煎大蝦·香蒜辣椒大蜆扁意粉 $178賣相都好Iɢᴀʙʟᴇ,大蝦位於由大蜆堆砌而成嘅花花中間,意粉好彈牙,調味都好出色,少少咸又有點辣,係會認唔住係咁食🤣 大蝦肉質紮實,蝦味都香濃嘅,而大蜆隻隻都脹卜卜,勁好肉地🤭Mᴏᴄʜᴀ Jᴇʟʟʏ $68呢杯Mᴏᴄʜᴀ打到卡,又幾好飲,平衡做得唔錯,仲有一粒粒嘅咖啡啫喱增加口感😉Bouncing Bee $58由蜜糖、檸檬汁、愛玉凍、冷泡蜜桃烏龍茶、梳打水製作而成,味道偏淡,但成杯飲落個感覺係好Fʀᴇsʜ🫶🏻呢度走木系簡約裝修,樓底夠晒高,一啲壓迫感都冇,而且店員都好貼心好有禮貌,因為咁啱店員上菜嗰陣,🐻除緊外套,店員都好有耐性等埋🐻 除好件外套再掛埋先上菜👍🏻 食物同飲品都好高質,我哋都會再返嚟食😚
Sᴇᴀғᴏᴏᴅ Pɪᴢᴢᴀ $188
Sᴇᴀғᴏᴏᴅ Pɪᴢᴢᴀ