2024-11-20
打風加上凍凍地就想打邊爐😂之前Lunch食過依間中菜都幾出色😍收工見到有雞煲又有火鍋即入前菜都有兩道。第一度係泡椒鳳爪好入味!第二度係糖心煙燻蛋,煙燻過嘅雞蛋再加埋個糖心,好出色,另外糖心鮑魚,好大隻,好腍好入味!跟住就係佢嘅雞煲,上嚟嘅時候就好香,跟住要焗佢4分鐘再炒吓佢,啲雞好嫩滑,麻辣味好正宗,有吾同辣揀😍我之後到定量嘅海鮮拼盤,有大隻嘅虎蝦、青口、鮮魷、大花甲、超厚切龍躉,同埋超脆嘅白鱔!值得一讚,白鱔真係好脆口,另外龍躉係超厚切,啖啖肉,超好味!食到呢度都差唔多就飽,點知原來佢仲有牛同埋丸仲有蔬菜任食,佢啲牛都好高質!!超重牛味雪花靚!好牛者必去!😍蔬菜我哋食咗娃娃菜同油麥菜,都好新鮮!🫶🏻🫶🏻重點一題係甜品係超足料燕窩燉蛋白,少甜版本超級正!而家做緊HK$298+1,真係好抵食!想食雞煲又要食海鮮🫶🏻推薦你哋去觀塘三小漁試吓🥰
之前Lunch食過依間中菜都幾出色😍
收工見到有雞煲又有火鍋即入
蔬菜我哋食咗娃娃菜同油麥菜,都好新鮮!🫶🏻🫶🏻
重點一題係甜品係超足料燕窩燉蛋白,少甜版本超級正!