2024-10-06 72 views
今日好開心同屋企人去咗永年士多嘅車仔麵食高質素食物,因為香港而家有好多唔同嘅車仔麵,但係呢一間絕對不同,因為價錢經濟實惠,而且食物種類比較多,配菜非常多,有雞翼雞翼尖豬紅蘿蔔豬皮紅腸,應有盡有,所以真係適合唔同年紀嘅朋友呀,而且佢有好多招牌必叫嘅組合,仲有兒童餐入面有雞翼,公園 ,墨魚丸,芝士腸,都好啱小朋友食,大人仲可以揀自選三餸,包括有唔同程度嘅辣醬,有唔同嘅面類揀,我最鍾意食佢哋嘅河粉,因為非常爽脆彈牙,仲有米粉米線都有㗎,而且佢哋嘅湯底都好濃郁,仲有如果鍾意食辣嘅朋友一定要叫辣啊,因為佢哋嘅咖喱味都好香,豬皮非常爽口彈牙,魚皮餃都好好食,而且牛丸係手打牛丸,仲有陳皮魚蛋,真係好好食呀,所以我睇得出呢個廚師好有心機,而且仲可以叫何油彩衫配埋凍檸茶,大大杯,真係又香又好飲