想食依間高檔西餐廳好耐🩶 今次終於嚟同朋友食~ 餐廳裝潢呈簡約風,望到海景,氣氛好有情調好chill,坐得好舒適☺️ 食物主打西式菜,最近推出「無限豪華盛宴菜單」,質素高,價格合理,好適合約會或朋友聚會🥂 BASIC SET $498💖食評💖套餐可以任食 14 款高質前菜,包括精選周打海鮮湯、巴馬火腿、白酒煮青口/蜆、雞尾酒鮮蝦等等,我試咗精選周打海鮮湯同雞尾酒鮮蝦,兩款都好唔錯 仲好開胃~ 主菜我哋揀咗烤紐西蘭羊架同伊比利橡果黑毛豬,賣相好吸引👍🏻 兩款都好推薦,肉質軟腍爽口,份量十足 好滋味~ 見到蠔好吸引,忍唔住追加,隻隻肥美飽滿,鮮味十足!😍 甜品一定要打卡! Big Scoop Tiramisu,店員會將 Tiramisu 從大碗中用大匙羹盛出,再放在客人的碟上,視覺效果一流,口感味道極佳,好creamy 咖啡味十分濃郁🥰另外我哋每人加咗$28升級無限暢飲無酒精飲品,今餐絕對好滿足~

BASIC SET $498
💖食評💖

見到蠔好吸引,忍唔住追加,隻隻肥美飽滿,鮮味十足!😍