2024-08-05 519 views
大角咀其實有好多隱世美食,今日來到呢一間西餐廳。外面望入去已經俾好多不同品種既酒吸引左入去坐低之後再望下個環境感覺好似高級餐廳燈光同氣氛都好好!首先叫左Daily Oyster,超級大隻成隻手掌咁大 配上酸汁 將成隻蠔既鮮味都帶出黎 仲要啖啖肉超級好食!之後叫左個10M 白毛豬乾火腿 ,乾火腿配酒一流之餘其他配料都好好食,橄欖好好食! 同埋擺盤好講究好有心機為每一條菜。第三樣 香脆炸雞翼-鹹蛋黄,香脆內軟同埋超級熱辣辣 加埋鹹蛋黃醬十分美味!主菜來了美國頂級牛板隨Medium,煮得岩岩好真係做到中間生外面熟,口感好juicy 感受到廚師煮野食好心機 最後甜品意大利提拉米蘇,濃濃咖啡香軟綿綿嘅口感,超級滿足呢個西餐好正 值得推介!
大角咀其實有好多隱世美食,今日來到呢一間西餐廳。

外面望入去已經俾好多不同品種既酒吸引左入去
坐低之後再望下個環境感覺好似高級餐廳燈光同氣氛都好好!

2024-07-16
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)