2022-09-19
Book咗好耐,終於試到呢一間餐廳,點了4樣野,佢地D名都有D複雜,不過放心因為我有mark低。Gambas Al Ajillo其實即係西班牙蒜蓉蝦,D蝦好新鮮D蝦肉好有彈性,佢D蒜蓉同埋個汁都好好味。Rigatoni Alfredo就係一D粗身的長通粉再加幾片西班牙著名的ham,佢個汁好杰身,味道濃,配埋個Ham嘅味道真係非常好。Squid Ink Paella就係呢個墨魚汁西班牙海鮮飯,我覺得咁多樣野食之中呢一個最好食,雖然食到個咀黑晒不過真係好好味,條墨魚鬚都好鮮味,真心推介呢個西班牙海鮮飯。Pork Pluma就係西班牙橡果黑毛豬,呢個味道都唔錯,大廚的火喉掌握得好好,所以D黑毛豬豬肉都幾嫩。呢碗牛肉麵其實味道都OK,不過感覺上就同西班牙餐有D唔夾,D牛肉係靚嘅,有D湯濕濕地,OK啦。