2023-08-05
睇相睇得多, 但係呢次係我第一次試火鍋隨意門. 首先, 個湯底真係一絕! 我哋揀咗招牌花膠雞湯底. 湯底本身鮮甜, 加勁多雞同花膠, 令到佢勁濃郁. 可以當湯飲, 真係令人回味無窮. 中間加湯都係照加濃湯, keep到個味.餐廳亦有提供各種醬料同調味料. 包括芫茜、蔥花、蒜蓉等等. 隨便搭配.菜式方面, 餐廳有好多新鮮嘅肉類同海鮮可以揀擇. 我哋揀嘅手切安格斯牛滾兩下, 跟住唔使點任何醬, 都已經好正, 油脂好香又嫩. 好少可打邊爐食到咁impressive嘅牛肉. 另外, 佢哋個蔬菜拼盤款式都多, 瓜菜菇茄全部有. 餃子拼盤有蟹黃豬肉餃, 鮮蝦雲吞餃同韭菜豬肉餃. 最最有趣係佢個地球儀咁嘅竹蔗茅根. 好玩又好飲. 最後. 價錢方面都相對實惠. 食物嘅質量同份量都高水準.物超所值. 同fd一齊食, 個環境非常整潔同舒適, 服務員都好nice有禮貌. 隨時會問下我地有冇需要, 好窩心. 係少有食完會印象深刻嘅火鍋鋪. 🥘 花膠雞湯鍋🥟 餃子拼盤(10粒)🥗 特盛蔬菜拼盤🥤 竹蔗茅根🐦 麻辣鴨🥩 手切頂級安格斯牛肉(細)🍺 Hoegaarden主啤 500ml
🥘 花膠雞湯鍋
🥟 餃子拼盤(10粒)
🥗 特盛蔬菜拼盤
🥤 竹蔗茅根
🐦 麻辣鴨
🥩 手切頂級安格斯牛肉(細)
🍺 Hoegaarden主啤 500ml