2024-11-24
Lisboy叻叻完成Interview,即刻喺附近覓食🌟行出旺角區呢間酒樓見平靚正,所以即興入去慶祝吓🎉🎉🎉🍽️ 馬拉糕點心拼盤見到枱面做緊個優惠馬拉糕生拼盤, $98就可以有一個馬拉糕再揀四款嘅點心,上檯嘅時候覺得好壯觀,好大盤點心籠,由馬拉糕、蝦餃王、叉燒包菜苗餃同薑汁糕,每款點心兩件啱晒我同Lisba一人一件,Lisboy最愛大大粒鮮蝦蝦餃🤭yummy~~🍽️ 山竹牛肉球 + 鮮蝦燒賣王除咗$98一籠點心之外,呢度閑逸仲有平價點心可以揀我哋就叫咗$6.8嘅山竹牛肉球同埋$8.8嘅燒賣點心王😍件件都大大粒好抵食!🍽️ 砂鍋雲吞雞優惠仲有呢個$68嘅砂鍋雲吞街可以叫,超大兜,好多粒雲吞再加半隻雞,炆到好腍,Lisboy食得好開心🥰🎉🍽️ 上湯蝦球伊麵我哋眼闊肚窄冇諗過雲吞雞咁大兜,仲叫多咗個上湯蝦球伊麵,蝦球伊麵都好大份量,好豐富,味道鮮味,食咗傳統嘅伊麵開心!🍽️ 原隻鮮蝦腸Lisboy最愛鮮蝦🦐搭電梯嘅時候已經話要食蝦,所以我哋有叫到呢個鮮蝦腸俾佢,一食就食左5-6隻蝦,夠晒鮮味😋
🍽️ 馬拉糕點心拼盤
🍽️ 山竹牛肉球 + 鮮蝦燒賣王