2024-05-01
魚翅撈飯套餐價格親民, HKD88就有得食仲送熱飲, 轉凍飲加HKD3, 特飲加HKD8, 加多HKD30可以叫埋迷你小菜, 未食見到餐牌都覺得好豐富呀🫶🏻為咗打卡效果靚啲, 我同朋友將沉咗係底嘅魚翅搵出黎,經我地一番努力終於將2碗嘅翅全部收集齊係呢一匙度,大部分都屬於無骨翅邊, 我連讀碩士都揀photography真係無揀錯科❕涼瓜炒雞柳真心好食, 味道濃郁夠晒入味,連平時唔會食涼瓜嘅我都可以食到! 蕃茄牛肉炒蛋最令我印象深刻, 未食已經聞到濃郁嘅味道尤如擦身而過嘅路人飄出嘅體味, 擺入口咬咗一啖忍唔住獲利回吐,味道同餵豬嘅不相百仲真係好震撼,所以邀請店員一齊品嚐, 但店員話餐廳選用嘅雪牛味道絕對唔可以同鮮牛比較而拒絕品嚐。最後叫咗2杯熱菜蜜, 其中一杯等咗半個鐘就黎到啦, 係呢度絕對可以享受無拘無束自由奔放嘅慢活生活態度✨