2022-12-16 59 views
今日去了荃灣接朋友收工 佢表示有間餐廳成日lunch經過想試但未食到 今晚終於同我去試吓😋正如餐廳其名 呢到既麻辣真係做得好出色!我地所有美食都叫了bb 辣 🌶唔會辣得好辛苦 但佢個麻香味已好香好重😚真心推介比鐘意辣既朋友仔😗我地食了1. 泡椒雞腳 🐓呢個係個唔錯既涼拌小菜👏 當啜個雞腳時 啲麻辣汁同埋椒香味真的好香 😍同埋一啲都唔嗆喉嚨!越食就越上癮咁☺️☺️2. Bb辣土豆絲 🥔呢個土豆絲好有屋企既味道🏡啲土豆絲好爽脆😍同埋辣椒一齊炒別有一番風味😋 好似食緊健康版既薯條咁!係一個幾健康既菜式 😚非常推介😉3. 酸菜魚🐟呢到既酸菜魚係完整一條新鮮魚即煮咁樣呈上 😍所以其鮮味都特別多😇 不過就要小心多骨 要慢慢咀嚼😚 除了魚外 仲有啲酸菜同埋芽菜 餸飯一流呀4. 飲品飲品選擇都不少 仲有清酒tim 我叫了竹蓆茅根😌而朋友則叫了汽水🥤聽老闆娘講 嚟緊仲會推出一人麻辣小火鍋餐 聽到都流哂口水呀😍

我地食了
1. 泡椒雞腳 🐓