2021-06-30 459 views
朋友話呢間黃店💛壽司好高質 仲指明要去大角咀嗰間😆我地lunch hour去要book枱 真心好多人坐滿哂Lunch menu都有前菜 係凍豆腐 沙律同麵豉湯 正常無乜特別鮮壽司($162)一共有12款好豐富: 挪威三文魚腩 黑松露油甘魚 京蔥醬鱆紅魚 珍寶甜蝦 紫蘇墨魚 蔥呑拿魚腩 蟹膏 海膽 三文魚子 帆立貝 醬燒三文魚 同玉子 每件都好鮮甜 不過唔算好大件 但都幾精緻松葉蟹鉗蟹膏魚生飯($96)相對上cp值低d 飯就真係好多 蟹膏同蟹鉗就真係好少有d失望 不過仲有油甘魚 大塊厚切三文魚 北寄背同呑拿魚蓉 但感覺上就無上面個set咁吸引喇我地仲叫左炸天婦羅🍤 新鮮炸起唔油都幾乾身 麵粉又唔會太多恰到好處 大蝦好食好大隻 仲有d茄子🍆南瓜🎃紫薯🍠