2024-12-26 450 views
今次我地去左旺角呢邊食lunch,早排我地又食韓式炸雞,又食韓燒,又醬油蟹,食埋呢個韓式麵就真係咩都食曬😆餐廳入面有適量既聖誕裝飾迎接聖誕,最入既位置仲見到有個師傅整麵,過程都好衛生,食都食得好放心😉Combo for two ($308)呢個2人餐包括有2樣主食,2件餃子或迷你紫菜包飯,仲有一份白肉,送餐時原來有少量韓式前菜包埋係個餐度😋排骨辣湯麵呢個辣排骨麵有幾舊大豬骨,係平時煲湯食既骨湯,同我想像既排骨唔同,有d驚喜,件骨好入味,d韓式辣味浸透曬落去,個麵既質地都幾特別,有d似烏冬既質感🍜釜山白肉湯飯呢個湯飯算係淡味,同個辣麵比都幾大對比,適合鐘意食得清既人,而枱上都有鹽同胡椒可以調味,白肉大大件,好肥美,我比較重口味,所以鐘意個辣麵多d🍚豬肉餃子泡菜餃子跟餐我地每樣餃子都揀左一隻,佢新鮮蒸出黎,size都幾大,皮夠薄,個餡都好食🥟菜包肉佢另一款叫冷白肉,我估菜包肉係熱既版本,睇英文餐牌理解既,因為我以為呢個係生菜包白肉,原來係蒸白肉,佢另外配左個汁去點,一定要點汁食,唔係個味會清左d,點汁食好味好多,少少辣咁樣🐷迷你紫菜包飯($28)我地另外叫左個迷你紫菜包飯,d餡都幾好食,我

Combo for two ($308)

排骨辣湯麵

釜山白肉湯飯

豬肉餃子
泡菜餃子

菜包肉

迷你紫菜包飯($28)
我地另外叫左個迷你紫菜包飯,d餡都幾好食,我覺得呢個值得嗌🙌🏻

呢間餐廳個排骨辣湯麵好好食,白肉類就相對淡左d,我呢d重口味會覺得唔夠味,餃子同紫菜包飯都做得唔錯,同埋呢個2人餐都勁豐富,我地食完勁飽,其實嗌兩份一人餐都夠食,下次黎試下其他款式先😗
2024-12-17
Type of Meal