(Non-member)
2月14日情人節,男友說有特別安排。訂了午餐常到的"山莊"心想:又食中餐呀?!點知去到一樓講完booking名後,一位經理就帶我o地一齊上o左二樓。經理—開門…WA (X10),燈光、燭台、音樂,呢度係唔係我食開o個間山莊呀??之後,男友問出露台食得唔得(露台有滿天星燈的,位又大d!係凍囉!)?哈哈…經理真識做!!男友訂了個情人節set dinner!其中以:宮保帶子:辣的,我喜歡!蝦子津白:蝦子好香!不過津白太淋!雞翅加炒飯的自由組合:之前已食過呢度D 魚翅撈飯,so有信心!最後,係心形的燕窩桂花糕。$500有找(預先訂位有九折)今年情人節係三年幾拍拖日子中的最浪漫的一日。有想放d相比大家看,但張張都有我個樣,唔放得上網!
男友訂了個情人節set dinner!其中以:
宮保帶子:辣的,我喜歡!
蝦子津白:蝦子好香!不過津白太淋!
最後,係心形的燕窩桂花糕。
$500有找(預先訂位有九折)
今年情人節係三年幾拍拖日子中的最浪漫的一日。
有想放d相比大家看,但張張都有我個樣,唔放得上網!