2018-12-31
由等位開始已感到不滿,同屋企人食完依餐之後,好肯定自己唔會再光顧依間店!!雖然都明白除夕夜人一定多,但睇住不斷有人食完離開,都仍未叫過號碼。終於入到去就見到勁多吉枱喺入面,唔通坐住一班我見唔到嘅客人到叫湯底喇,同個侍應講要148任食任飲嗰款同要咩湯底,個侍應同我地講要加38蚊,我地再問唔係包埋咩,佢就下咗一聲之後走咗……乜而家啲服務咁特別㗎咩可以答一半乜都唔講就走開,其實唔識答可以揾個高級啲嘅嚟解答,而唔係咁走咗去當冇事發生囉我地叫咗個超濃沙爹湯,但味道淡如水,所有材料望落去都好似好ok咁,但食落去真係麻麻地仲要經常寫10樣嚟3樣,到咗9點半左右已經聽到廚房出嚟話乜材料都冇不過最後都係要講多次依間店啲服務真係好唔掂!!侍應對啲客人呼呼喝喝,見到嘢又唔收(食咗成個鐘啲碟疊晒喺枱,見到都唔收)我真係唔推薦依間店
我真係唔推薦依間店