2018-06-14
琛水埗同一條街有三間一樣既車仔面,次次行過都多人到要等位既車仔面,真係想知有幾咁巴閉。今日經過見人唔多唔洗點等,就一於去睇下佢有幾犀利。環境黎講,以車仔面檔又真係幾乾淨企理,衛生又ok。夠光猛又坐得舒服。而且調味料又齊全,原樽放係頭頂仼你落,總有一枝係左近。讚👍🏻餐牌設計其實都有d難明,要消化一陣了先理解點落單。d餸選擇有好多,有平有貴,豐儉由人。按自己喜好揀餸,湯汁,面底。循環再用餐牌夠環保。但係最低消費都要點兩餸先夠25蚊!小食同飲品(跟餐半價)叫左個雞翼,超入味,味道岩岩好,好食又夠淋。兩餸油面,辣汁魷魚鬚,比想像中辣,d汁辣到整個面都變辣,食唔到之下,想拎個碗去減咁d湯底,但店員好好咁幫我成碗面拎入廚房倒左d湯換過d唔辣既湯,即刻食得輕鬆好多,有咁既service真係真心推介。魷魚小辣又夠爽,牛筋又夠晒淋,面底煮得岩岩好,湯底初頭被魷魚汁整到好辣,之後變反普通腩汁底就食得到啦。真心推介依間有服務又好食又舒適既車仔面!
小食同飲品(跟餐半價)
叫左個雞翼,超入味,味道岩岩好,好食又夠淋。
真心推介依間有服務又好食又舒適既車仔面!