2020-06-14 451 views
💛平時咁少黎大坑,黎到梗係食好野😁 黎到雖然要排隊,但店員好細心先比左點單紙我地睇定食咩。🍜一共有5款拉麵比大家揀: 豚骨、黑骨、赤骨、綠骨(羅勒醬湯底)同限定款 (定期會轉)。入到呢間細細既小店,好有日本既感覺🎎,全部用木做主調,連坐嘅櫈都係用實木好特別🌳.店員好細心會記得邊碗拉麵係屬於邊位客人 💯 而我地今次就試左豚骨同黑骨。黑骨既湯底其實係有墨魚汁🦑、黑蒜油製成。中間球狀既就係墨魚汁豬肉碎,可以整散撈埋啲湯同拉麵一齊食。湯底超級濃郁,而拉麵我就揀左硬身,麵質岩岩好☺️ 傳統嘅豚骨湯底都好香好濃,不過就比較油膩啲。大家可以以自己嘅喜好選擇湯嘅喊度、濃度、辣度,麵既硬度,可選擇加蔥、椰菜同追加配料等👍🏻 推介!🔹黑骨$88🔹豚骨$82.📍 凪豚骨拉麵Ramen Nagi🎗️大坑京街3號地舖

🔹黑骨$88
🔹豚骨$82
📍 凪豚骨拉麵Ramen Nagi🎗️
大坑京街3號地舖

2020-06-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
  • 黑骨
  • 豚骨